Welkom op de website van De Footballschool
De Footballschool is opgericht in maart 2019 en er wordt altijd training gegeven door een gediplomeerde trainer, met ruime ervaring!Onze missie

Onze missie is dat iedereen het verdiend om een extra keer in de week te kunnen trainen. Talentontwikkeling mag niks te maken hebben met de sociaale economische status van iemand. De Footballschool zorgt er voor dat er betaalbare pakketten zijn af te nemen en daarnaast ook dat betaald kan worden met de stadspas, u-pas of via stichting leergeld. 

Voetbal is in onze ogen het mooiste spelletje dat er is. Zodra je de eerste stap op het voetbalveld zet vergeet je even al je zorgen, dit hebben kinderen nodig. 

Ook voor verdere talentontwikkeling richting een bvo is niet onbekend bij ons. Wij hebben inmiddels al meerdere talenten mogen trainen die een vervolgstap hebben gemaakt van het amateurvoetbal naar een bvo.

Daarnaast willen wij iedereen kunnen laten ontwikkelen op zijn of haar niveau, we kijken hierbij dus niet alleen naar de leeftijd van een kind. iedereen krijgt de juiste prikkels om uiteindelijk dankzij eigen keuzes in het veld een betere voetballer te worden. Wij spreken daarnaast nooit van fouten maar van leermomenten. 

Waarom kiezen voor ons?

  1. jarenlange ervaring
  2. Persoonlijke benadering
  3. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop
  4. Iedereen kan (door) ontwikkelen op zijn of haar niveau
  5. De beste materialen 
  6. Unieke prijs/kwaliteit verhouding