Algemene voorwaarden de footballschool

Algemene voorwaarden de footballschool.

Deelnemers aan de trainingen of vakantiedagen van de footballschool zijn verplicht het defootballschool trainingshirt aan te schaffen. Dit shirt is aan te schaffen bij http://www.footballshop.nl en zit al in de pakket kosten verwerkt! Indien er na 5 weken nog niet in het de footballschool shirt is getraind (of niet is aangeschaft) dan kan deelname aan de training worden geweigerd door de trainer.

Prijzen op de website worden dus – €20 voltooid aan de footballschool. U betaald afgerond €20 aan http://www.footballshop.nl voor het trainingshirt welke te verkrijgen is in rood, zwart of wit, dit is een persoonlijke keuze van de deelnemer. De footballschool is niet verantwoordelijk voor de items die besteld zijn bij de footballshop.

Trainingen
Indien de deelnemer niet aanwezig kan zijn en dit niet ten koste wilt laten gaan van een les, dan dient de deelnemer uiterlijk 12 uur van te voren te vermelden dat hij of zij niet kan deelnemen. Indien dit niet het geval is dan gaat er hoe spijtig wij dat ook vinden er toch een les van de betreffende deelnemer af.

Indien de deelnemer wel minstens 12 uur van te voren afmeld, dan behoud hij de lessen die hij op dat moment nog had staan!

De trainer heeft de mogelijkheid om tot een uur voor de training begint de training af te lassen in verband met het weer of andere onvoorziende omstandigheden.

Vakantiedagen:
Indien de deelnemer niet aanwezig kan zijn bij een vakantiedag en een resitutie van het geld verwacht dan kan dit alleen als dit ten minste 14 dagen voor start van de betreffende vakantiedag kenbaar is gemaakt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close