Samenwerkingen

Op dit moment werkt de footballschool samen met Zwaluwen Utrecht 1911.

”Het bestuur van de afdeling voetbal heeft besloten het (facultatieve) trainingsaanbod voor onze jeugd te vergroten door een samenwerking aan te gaan met De Footballschool van Dennis van der Horst. Dennis coördineert sinds dit seizoen al de 
pupillentrainingen (‘de voetbalschool’) op woensdag en traint daarnaast enkele jeugdselectieteams bij onze vereniging. Hij is daarnaast nu zijn eigen bedrijf gestart in het verzorgen van trainingen tegen vergoeding. 

De samenwerking met Dennis biedt onze jeugdleden de mogelijkheid om tegen relatief lage deelnamekosten extra trainingen te 
volgen op ons eigen sportcomplex. De trainingen zijn voor iedereen tot de leeftijd van jo7 tot jo19. Voor iedereen ongeacht het niveau, is het motto! ”

De samenwerking met Zwaluwen Utrecht 1911 is de eerste samenwerking van ons. Wij bieden hier bijna al onze trainingen aan en zijn dagelijks op de club te vinden.

Naast onze samenwerking met Zwaluwen Utrecht 1911 zijn wij ook een samenwerking aangegaan met SV Nieuw Utrecht, hier zullen wij sowieso op zondagochtend aanwezig zijn om de jeugd de gelegenheid te geven om extra te trainen! SV Nieuw Utrecht heeft een heel mooi complex en de mogelijkheid om door te groeien als vereniging.

Bij een voetbalschool horen natuurlijk ook shirtjes en tenuetjes.
Wij hebben besloten om een samenwerking aan te gaan met http://www.footballshop.nl, dit zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op het geven van trainingen en de footballshop zich kan richten op hun sterke punten, het gereed maken van kwaliteitskleding voor deelnemers van de footballschool!%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close